Amikor a válaszokat bent találod meg

2020 júl 23.

Egész életen át kereshetem létezésem értelmét, találhatok is rá sok különböző választ, lehetek tőlük elégedett, boldog, nyugott, mégsem kapom meg azt, amire igazán vágyom.

Amikor a válaszokat bent találod meg

Sőt! Én magam még csak megfogalmazni sem tudom mi is lehet pontosan a válasz a sokszor feltett kérdésemre. Ugyanis az a saját tudatalattimban van eldugva, amit viszont nehéz egyedül megnyitni. A keresésem pedig sosem ér véget, hisz létezésem a tapasztalás, amit csak akkor hagyhatok abba, mikor leteszem a lantot. ÉS amiket addig megtapasztalok, pontosan azok lehetnek a keresett válaszok. Bármik is legyenek. A cél végül nem az eredmény, hanem maga az út.

Idézet Junger Anettól:

"A spiritualitás nem azt jelenti ,hogy megtanultam az Univezum összes törvényét,hogy ismeretet szereztem minden láthatatlan dologról a világban...a spirituális gondolkozás azt jelenti,hogy minden helyzetben értelmezem magam és az érzéseimet egy magasabb szintű tudás segítségével,ami azt mondja ki,hogy az észlelésem,a megéléseim,reakcióm,érzéseim kizárólag rólam szólnak,engem minősitenek,nem a másik ember a felelős értük,ekkor veszem kézbe a saját életemet. Amikor rájövök hogy ez én vagyok és többé nem hibáztatok senkit semmiért..mert tudom,hogy mindent én generálok,én működtetek és én döntöm el,hogy miben mit akarok látni..már nem kinn...minden esetben benn keresem a magyarázatot az érzéseimre...ez a spiritualitás...és a lelki-szellemi szabadság"

 

Címkék: Blog

Komment

Kommenteléshez be kell lépni.