csakrák

Csakrák kicsit másképp - Negyedik fejezet.

szív csakra

2018 szept 29.

A szívvel jó érzés foglalkozni. A szívben van a szeretet. 

Csakrák kicsit másképp - Negyedik fejezet.

Innen jobb lesz, és nem kicsivel. Az eddig említett három régiót nem kell megnyitni. Mindenkinek adott a szaporodás, a félelem és a harc. Ez olyan, mintha ezt a három programot ingyen adnák az operációs rendszerhez. A többi applikáció is eredendően be van ágyazva, de azokat már akarni is kell. A szív csakra, és az innen felfelé található másik három alap csakra esetében az a legnehezebb, hogy akarni igazából nem is lehet. Igen, ez egy paradoxon. Az akarat lentebb van, és ide úgy lehet eljutni, ha lemondunk róla. Itt meg kell említenem, hogy nagy különbség van a férfi és női operációs rendszerek között smiley. A nőknél ott a csodálatos szívből, érzelemből gondolkodás, míg a férfiaknál a tiszta észből, logikából döntés. Ezért is kell ez a duális világ, mert egyik sem tud teljes lenni a másik nélkül. De mindkettőnél ahhoz, hogy félelem nélkül megélhesse a szív területét, hogy kinyíljon a szív csakrája, sokat kell tapasztalnia. Ez a régió nagyon összetett, sokféle érzete van, és ami még ennél is szebb, hogy négy különböző területre oszlik. Legalább is szerintem.

A szív oldalán elől,  illetve az egész bal mellkas területén azonosítani lehet embereket. Ennek a csakrának ez a legintenzívebb része. Sőt talán az összes csakra közül itt a legnagyobb az intenzitás és összetettség. Sokszor rákérdeztem szeretteimre, hogy „na most mire gondoltál…? mit éreztél…?”. Onnantól pedig, hogy értettem mit érzek, már volt, hogy át is jöttek konkrét érzések.  A hozzám közeli emberek nem kell, hogy külön felém sugározzanak szeretetet, ha ezt érzik valaki iránt, kellemesen bizsereg egy terület. Ha ez felém szól, akkor inkább nyilal. De akár égethet is, sőt erős energiával rendelkezőnél inkább a villámcsapásra hasonlít. Itt van a szív alapú izgulás is, például egy adott esemény, vagy drukkolás kapcsán. Ilyenkor lüktetni szokott. A szív magasságában a hátamon akkor van nyomás, sőt feszítés, szélső értékben lapocka izom fájdalom, ha az illetőnek szüksége van rám. Volt olyan, hogy heteken át korlátozott volt a bal karom mozgása, nehéz volt felemelni, vagy előre nyújtani. Jobb elől a mellkason akkor jelentkezik nyomás, ha valaki a helyembe képzeli magát. Végül a háton jobb oldalt pedig akkor jelentkezik valamilyen érzet, ha az illető magára tekint az én szemszögemből.

A legszebb a szív csakrában az, mikor valaki szeret, és közben energiát sugároz. Mert ekkor olyan az érzés, mintha átszellőzne a tüdőm, de nem a megszokott módon, hanem elölről hátrafelé. Mintha megtelne kellemes, friss, hűvös szellővel. Ilyenkor nem is tudom megállni köhögés nélkül. Volt olyan, hogy elmentem egy találkozóra, úgy hívták lélekpárbeszéd, és ott többen ahhoz a körhöz tartoztak. Nagyjából tíz perc telhetett el, és már nem tudtam visszatartani a köhögést. Mivel nem ismertek, inkább gondolhattak tüdőbajosnak, mint valami jelzőrendszernek. Nagyon jó érzés volt az egész környezetet érezni, tudni lehetett, hogy szív csakrától lefelé semmilyen energia nincs jelen. Talán még azt érdemes megemlíteni, hogy mikor (divatos szóval mondva) meditál az ember, amikor az elméjét végre sikerül háttérbe tolnia, és kergetőző gondolatait megfékeznie, akkor hasonló érzés jelentkezik. A tüdő átszellőzik, és pár köhögés kíséretében az emberi test elkönnyül. Lassan megszűnik létezni, és helyét átveszi valami határtalan, időtlen…

Címkék: blog, Blog

Komment

Kommenteléshez be kell lépni.