csakrák

Csakrák kicsit másképp - Ötödik fejezet.

torok, homlok, korona csakra

2018 szept 28.

A homlok csakra, vagy másképpen a harmadik szem nálam nem egy "másik" világra nyit kaput. A korona csakra pedig, még ha oly sokféleképpen is szokott jelezni, egyelőre egyetlen dolgot engedett azonosítani.

Csakrák kicsit másképp - Ötödik fejezet.

A szívről még sokat tudtam írni, de innentől már rövidre lesz fogva.

A torok csakra ritkán, de akkor annál erősebben szokott jelentkezni. Elszorul, feszül. Ez akkor van, ha valaki valamit nagyon szeretne elmondani. A torokban jelentkező fájdalom, betegség is ehhez köthető. Valaki nem tud kimondani valamit, vagy nem akar, elfojt. Ha ezt "sikeresen" teszi, akár végzetes problémát is okozhat magának.

Ha erős egy szív csakra hatás, ha az a korábban említett szellő nagyon átjár, akkor az egészen a torokig fel tud kúszni. Volt olyan érzet, mikor ezt szép folyamatosan időben eltolódva tudtam megkülönböztetni. Elindult egy érzet a szív csakra baloldalon, sejtve honnan jöhetett átengedtem magamon, mire szétterjedt az egész tüdőben, lassan fókuszálódott középen, és elindult felfelé. Megérkezve a torokba azt összeszorította, szinte mondani akart valamit. 

A homlok csakra. Homlok közepe az általában, de sokszor eltolódik akár oldalra, akár az orr "mögé".  Általában nyom, feszül, bizsereg középen. Ekkor rám gondol valaki. Sőt ha gondolatban beszél hozzám, akkor „jár a szája” a homlokomon smiley. Ez a csakra is kellemes. 

Végül a fejtető. A korona csakra kapcsán egyet tudtam azonosítani. Az imádkozást.

Alapvetően hasonlóan vagyunk felépítve, de mégis nagyon különbözünk. Amit én eddig tapasztalhattam, az csupán pár százalékot tehet ki a csakrák hatalmas területén. Az egész rendszer, a mondanivalója, a szerepe, mindaz a segítség, amit meg tud adni nekünk, ennél sokkal több. És akkor még csak a saját testünk határáig értünk el.

Címkék: blog, Blog

Komment

Kommenteléshez be kell lépni.