Milyen szerencsés ember vagyok!

2020 ápr 06.

Milyen szerencsés ember vagyok, hogy minden megadatott nekem.

Milyen szerencsés ember vagyok!

Minden nap láthatom a napfelkeltét. Amúgy elég lusta vagyok, de most, hogy kinézek az ablakon, biztos kimegyek megnézni minek nyílt ki nemrégen a virága. Mekkora mázlista vagyok, hogy láthatok!

Aztán ha akarom, amikor csak tetszik, hallgathatok zenét. Mint az előbb is. És mekkora élmény volt még reggel, mikor gyomoltam a kertben az összevissza döngicsélő méhek. Vagy valami hasonló rovarok, mert ha jól tudom méhekből már elég kevés van. ÉS a hétvégén milyen boldog voltam, mikor párom felkacagott. Immmádom hallani, ahogy nevet!

Na ennél már csak az a jobb, amit nemrégen csináltam. Olyan, de olyan finomat ettem, hogy nem győzök hálálkodni érte. A kaja készítésben is lusta vagyok, de most valami mennyei lebbencslevest ehettem, mert az én szeretett párom, még csomagolt is nekem tegnapról. Ledöbbentő mennyire jó, hogy tudok ízlelni, és van aki szeret, és gondoskodik is rólam.

Amilyen szerencsés vagyok, még meg is érinthetem azt, akit szeretek. Vagy hozzáérhetek bármihez, amihez kedvem tartja. Még ezt a finom tavaszi szelet is érezhetem.

Vagy ahogy tegnap sétálhattam és magamba szívtam a friss illatokat. Gyönyörű ez a tavasz! Elképesztő hány félét tudok megkülönböztetni. Mindennek külön illata van, és mindről tudhatom micsoda.

Hogy mennyi szépség van ebben a világban! ÉS hogy én milyen szerencsés ember vagyok, hogy megadatott nekem az összes érzékszerv birtoklása. Sőt! Hogy megvan minden végtagom, így sétálhatok, futhatok, kézen foghatok, simogathatok. Bármit megtehetek, amihez kedvem van!

 

Milyen szerencsés vagyok, hogy tőlem nem várja el a sors, hogy másokért adjam az életem. Vagy távol legyek azoktól, akik közel állnak hozzám. Vagy ne legyen meg valamelyik szervem. MENNYI MINDENT BIRTOKLOK!

TEREMTŐM! Kérlek segíts, hogy ne öntsön el a félelem azért, hogy elveszíthetek valamit! Hogy sose akarjak ennél többet, hogy ne veszítsem szem elől ezeknek a kincseknek a tudását. Hisz tőlem csak azt várod el, hogy éljem az életem. Hogy ne bántsak senkit és semmit. Hogy szeressek mindent, amit nekem adsz. Hogy ne ítéljek el senkit. Hogy megbecsüljem azt, amit nekem juttattál. Hogy úgy lássak mindent, mint ami tökéletes a világodban. Hisz ez a Te világod, és engem csak ideengedtél, hogy lehessek benne.

 

Címkék: Blog

Komment

Kommenteléshez be kell lépni.